Cel mai accesibil este iPhone Xr, care pleacă de la 749 de dolari în SUA, la care se adaugă taxe. În România, va fi la minimum 800 de euro, cu cea mai mică variantă de stocare.

Ce promite? Apple spune că e cel mai mare ecran LCD pus pe un iPhone - de 6.1 inch. Dar să nu uităm că este vorba de un telefon înalt.

În privința pixels, asistăm la o involuție: 325 de pixels/inch pe iPhone Xr, față de 400 pe iPhone 7 plus, de exemplu. Deci mai puțini pixels pe mai mulți bani.

Nu are senzori de amprentă, dar vine cu un face ID îmbunătățit, zice Apple.

Procesorul este mai performant decât niciodată, astfel că, dintre cele trei telefoane lansate, probabil Xr va fi cel mai vândut.

Apple a pus pe Iphone Xs tot ce se putea. Ecranele sunt OLED - deci tehnologie superioară față de Xr. Cameră duală și baterie care rezistă cu jumătate de oră mai mult față de iPhone X. Totuși, prețul pentru modelul cu cea mai mare
memorie va fi în jur de 1.500 de euro.

La lansarea Apple, noul Watch 4 a fost cel care a impresionat. Ceasul are senzor de EKG și te poate alerta când ai probleme de sănătate sau pulsul mărit. Bateria poate ține în jur de 18 ore. Prețul: 600-700 de dolari.