Odata instalata, aplicatia poate fi folosita atat in Bucuresti, cat si in oricare din orasele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent.

Prin intermediul aplicatiei se poate gasi o masina in cateva secunde, iar pretul per kilometru este fix, indiferent cat de departe se afla masina de adresa la care este chemata. Cursa se plateste direct pe aplicatie.

Taxify este liderul in aplicatii de transport in 15 piete din Europa si Africa, cu peste 600.000 de clienti la activ. Oferim oamenilor modalitati de transport avantajos la cele mai bune preturi. Romania este una dintre cele mai mari piete din Europa si vrem sa aducem un serviciu mai bun de transport pe aceasta piata - mai ieftin atat pentru clienti, cat si pentru soferi”, a declarat Markus Vilig, CEO Taxify.

Odata cu lansarea aplicatiei, compania ofera codul promotional BUCURESTI cu ajutorul caruia prima cursa efectuata este gratuita in limita a 20 de lei.

Dupa prima cursa, utilizatorul va primi si un cod personal pe care il poate da prietenilor, iar la fiecare noua inregistrare in aplicatie acesta primeste inca 20 de lei.