"Sunt intristat sa anunt ca Alex Roetter, Skip Schipper, Katie Stanton si Kevin Weil au decis sa paraseasca compania", a declarat Dorsey, pe Twitter, potrivit Agerpres.

Alex Roetter si Kevin Weil erau responsabili cu ingineria si dezvoltarea de produs, Katie Stanton asigura relatiile cu media, iar Brian Schipper se ocupa de resursele umane.  

Separat, Jason Toff, responsabil pentru aplicatia de video streaming Vine, a anuntat si el ca pleaca de la Twitter, pentru a se alatura Google.  

De la revenirea lui Jack Dorsey in functia de director general, in iulie 2015, actiunile Twitter au scazut cu aproape 50% si in prezent se tranzactioneaza sub pretul de IPO, pe fondul ingrijorarilor ca Twitter nu reuseste sa creasca in mod semnificativ numarul de utilizatori.

La finele lunii septembrie, Twitter avea 320 milioane de utilizatori, cu doar patru milioane mai multi decat in urma cu trei luni, fiind devansata de Instagram, o aplicatie de photo-sharing detinuta de Facebook Inc, care, anul trecut, a trecut pragul de 400 de milioane de useri.

Potrivit The Wall Street Journal, una dintre conditiile puse anul trecut de Jack Dorsey pentru revenirea in fruntea Twitter a fost schimbarea in totalitate a Consiliului de Administratie. Jack Dorsey a declarat in mod public ca una dintre prioritatile sale este simplificarea Twitter, pentru a seduce un public mai larg.