Alpha 1S este primul robot umanoid creat special pentru familii. Acesta se remarca prin numeroasele aplicatii in diferite domenii - divertisment, educatie si media. Robotul vorbeste, are functie de ceas desteptator, canta si chiar le spune copiilor povesti, gesticuland in timpul relatarilor.

Cu o libertate de miscare de 16 grade, Alpha 1S are o flexibilitate extrem de ridicata, care poate fi observata cand face acrobatii, danseaza, practica arte martiale sau joaca fotbal impreuna cu alti roboti.

Produsul vine cu un software special conceput pentru miscarile sale, care pot fi controlate si programate prin intermediul aplicatiei Alpha 1.

Totodata, de pe site-ul producatorului se pot descarca programe cu ajutorul carora acesta poate face demonstratii de yoga, exercitii fizice si dansuri. In plus, exista optiunea de a crea si personaliza fiecare miscare a lui, cu ajutorul functiei de inregistrare.

Robotul are structura din aliaj de aluminiu, iar carcasa este din polimer termoplastic. Inaltimea lui este de 39,8 cm, latimea de 19,6 cm, iar greutatea de 1,65 kg, putand fi utilizat cu usurinta chiar si de copii.

Robotul inteligent umanoid Alpha 1S este disponibil in oferta QuickMobile la pretul de 2.499 lei cu TVA inclus.

In 2015, compania s-a extins pe piata internationala prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livreaza in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.