Frumoasa blonda si fostul deputat sunt cautati de portarei pana in fundul buzunarelor. Un executor judecatoresc deja a vandut la licitatie patru dintre proprietatile lor. Trei dintre terenurile pe care Boureanu si Pelinel le-au pierdut in ultimele 24 de ore se afla in sectorul 3, aproape de Autostrada Soarelui. Cam 20.000 de metri patrati, ipotcati pentru 1,3 milioane de euro, pe care in perioada de boom ar fi trebuit sa rasara precum ciupercile dupa ploaie mai multe ansambluri rezidentiale.

Vestea l-a luat prin surprindere pe Cristian Boureanu. Acesta se fereste insa sa vorbeasca despre faptul ca incepe sa saraceasca. "Candva erau oameni foarte bogati, acum nici macar cu terenurile, daca le-ar fi pastrat, nu mai erau ca nu mai au cui sa le vanda", spune Raluca Dima, expert imobiliar.

Si aceasta este doar o prima lovitura. Toate conturile sotilor Pelinel-Boureanu au fost verificate. Deocamdata, acestea sunt goale. Ca sa uite de neplaceri, cei doi au stat cateva saptamani in Statele Unite, acolo unde Valentine Pelinel detine un apartament. Mult mai discret ca acum cativa ani, Cristian Boureanu isi vede linistit de afacerile familiei, in timp ce sotia lui preda aerobic pe DVD.

Sotii Pelinel, care detin mai multe locuinte, dar si bunuri de valoare, inclusiv actiuni la societati comerciale, au o avere estimata la peste 10 milioane de euro. Oficial, cei doi au imprumutat peste 6 milioane de euro.