Ea a aratat ca nu vede niciun candidat care sa castige batalia pentru Cotroceni "de unul singur".

"Ca urmare, candidatul trebuie sa fie cel care poate mobiliza cel mai bine electoratul, dar si PDL. Iar aceasta o pot face cei care au mai dus batalii electorale din interiorul si pentru PDL si, daca le-au mai castigat, cu atat mai bine. Din acest punct de vedere, logic ar fi sa candideze presedintele partidului", a spus Udrea, intrebata pe cine ar vedea drept candidat din partea PDL la Presedintie.

Ea a spus ca, in opinia sa, candidatul PDL "nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu".

"In orice caz, candidatul PDL nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu. Cel care indeplineste cel mai bine toate aceste criterii este Emil Boc. Personal, as sustine orice candidat al dreptei unite, pe un proiect comun cu Traian Basescu", a precizat Elena Udrea.

Si prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca Emil Boc "poate fi" candidatul PDL la Presedintie. "Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a facut multe in Guvern si in partid", a precizat Catalin Predoiu intr-o conferinta de presa.

Inscrierile in cursa interna pentru candidatul PDL la Presedintie se fac in perioada 7-14 octombrie, conform deciziei Colegiului Director al partidului.