Premierul a schimbat, astfel, si vicepresedintii ANAF.

Marin-Marius Florea coordona Directia Generala Antifrauda Fiscala din luna martie, fiind numit atunci de fostul premier Sorin Grindeanu, iar demiterea sa a fost semnata joi de Mihai Tudose, scrie Profit.ro.

La sefia Directiei Generale Antifrauda Fiscala a fost numit Daniel Mihail Tudor, fost director executiv adjunct pe inspectie fiscala la Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, responsabil pentru contribuabilii nerezidenti. In luna martie, el a fost detasat temporar ca secretar general adjunct al Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

In octombrie 2015, a fost pe lista de consilieri ai primarului interimar al Capitalei Stefanel Dan Marin, cel care i-a succedat in functie lui Sorin Oprescu. Ca avere, pentru 2015 a declarat doua case (de 195 si 265 metri patrati) si doua terenuri la Mogosoaia, dar si credite bancare de 580.000 de lei si 10.000 de euro. A avut venituri totale de 62.000 lei.

Sotia sa lucreaza la Curtea de Conturi, unde a avut venituri de doua ori mai mari decat sotul, respectiv 131.000 lei. Pentru anul trecut a declarat venituri salariale de 78.407 lei, iar sotia, auditor la Curtea de Conturi, a avut 131.208 lei. Anul trecut, a luat in leasing si o masina VW Golf, fabricata in 2016.

La randul sau, Marin-Marius Florea a fost director pentru Activitate de Inspectie Fiscala in cadrul Directiei Judetene de Finante Giurgiu inainte sa preia Antifrauda.