Investitia totala a fost de 720.000 de euro, dintre care 420.000 de euro au fost folositi pentru consolidarea cladirii din Strada Lipscani si 300.000 de euro au fost utilizati pentru construirea propriu-zisa a magazinului. Investitia efectiva a fost facuta de catre Global Eye Investment, operatorul magazinului Adidas, prin intermediul Sport Couture.

"Am inceput sa ne interesam de Centrul Vechi al Bucurestiului inca de acum trei ani. In majoritatea capitalelor europene zonele pietonale au devenit in timp destinatii importante pentru shopping si divertisment, nu exista niciun motiv pentru care centrul istoric al Bucurestiului sa fie diferit", a declarat pentru gandul Dimitris Karakassis, directorul general Adidas Romania.

Reprezentantii Adidas sustin ca investitia pe care au facut-o este una profitabila si ca alti retaileri le vor urma exemplul si vor deschide, la randul lor, magazine in zona Centrului Vechi.

Magazinul Adidas de pe Strada Lipscani este structurat pe doua nivele plus parter, primul etaj fiind dedicat exclusiv fotbalului.

Citeste intreg articolul pe www.gandul.info