AFI Park 4&5, care totalizeaza 32.000 de metri patrati inchiriabili de spatii de birouri, se intinde pe 12 etaje de birouri deservite de doua parcari subterane cu 300 de locuri de parcare.

Parterul va include spatii de retail care le vor oferi chiriasilor servicii si facilitati suplimentare, pe langa cele din oferta de la AFI Palace Cotroceni.

Cu o suprafata per etaj de 3.000 de metri patrati, AFI Park 4&5 ofera solutii pentru nevoile multinationalelor din sectoarele IT&C si BPO.

Constructia AFI Park 4&5 din zona Centru-Vest a Bucurestiului a inceput in aprilie 2014 si va fi predat chiriasilor in ianuarie 2016.

"Suntem incantati sa semnam acest acord important de finantare a constructiei AFI Park 4&5 cu Bank Leumi Romania, un acord ce demonstreaza relatiile bune si cooperarea continua dintre banca si AFI. Obtinerea acestei finantari pentru ultima faza a constructiei proiectului AFI Park ne arata, inca o data, nivelul ridicat de incredere a comunitatii bancare in AFI Europe ca dezvoltator si in AFI Park drept unul dintre cele mai apreciate proiecte de birouri din Bucuresti", a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania. 

AFI Park include 5 cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 de metri patrati si impreuna cu AFI Palace Cotroceni (81.000 GLA) formeaza cel mai mare complex de retail si business din Romania si unul dintre cele mai extinse din Europa Centrala si de Est.

Toate cele trei cladiri de birouri din AFI Park care au fost livrate sunt complet inchiriate.