De la sfarsitul anului 2016, produsele achizitionate in cele doua magazine online ale Altex Romania pot fi returnate direct in magazinele fizice, in termen de 31 de zile de la data achizitiei.

Dezvoltarea mediului online a schimbat obiceiurile de achizitie ale cumparatorilor, astfel ca returnarea in magazine a produselor achizitionate online vine ca raspuns la nevoile de consum ale clientilor nostri”, afirma Ovidiu Ababei, Online Director la Altex Romania.

Clientii care vor sa renunte la un produs achizitionat de pe site-urile Altex si Media Galaxy se pot prezenta in orice magazin din reteaua Altex si Media Galaxy pentru predarea produsului in termen de 31 de zile de la data achizitiei. Magazinul preia returul, produsul se trimite la depozitul central pentru validarea procesului, iar ulterior se decide acceptarea sau respingerea returului.

Produsele returnate trebuie sa respecte regulamentul de retur in 31 de zile, sa fie insotite de factura si garantie, sa se afle in ambalajul original si sa nu prezinte urme de uzura. Orice client poate returna maximum trei produse in decursul unui an calendaristic.

In cadrul acestei campanii pot fi returnate orice categorii de produse, cu exceptia produselor achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice, produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice, produse carora le-a fost modificat sistemul de operare, produse licentiate al caror software a fost activat, pachete, programe software descarcate online si jocuri activate.

Altex Romania detine o retea nationala de 116 magazine Altex si Media Galaxy, aflate in cele mai importante orase din tara, si doua magazine online.