Cine a spus ca barbatii urasc sa merga la cumparaturi s-a inselat amarnic. Ori nu a incercat sa le ofere o vestimentatie gratis. Ne-o demonstreaza nu unul, ci zeci de tineri prinsi intr-o cursa stransa. Miza este cat se poate de tentanta: primii 100 primesc gratuit 2 articole.

Desi usor sifonati dupa cursa apriga de la intrare, norocosii care au apucat sa ajunga in magazin au si uitat de suparare si asteptare. Ce-i drept, ii ajuta si gandul ca sunt doar la doar un pas de rafturi. In aceasi veselie generala tinerii au renuntat rapid la haine.

Fiecare a avut o ora la dispozitie sa isi aleaga doua obiecte vestimentare, misiune care s-a dovedit dificila doar pentru fete.

In nebunia generala, s-au gasit si doi baieti in haine de dama. Unul si-a facut fericita sora, altul sotia.

Strategia cumparaturilor pe dezbracate este folosita de aproape doua decenii in Occident. In anii 90, multi au fost dispusi sa stea la coada goi pusca, doar sa primeasca cd-uri pe atunci rare si scumpe. In acest caz, toti cei care au lasat joi acasa inhibitiile au plecat din magazin cu o tinuta completa care i-ar fi costat cateva sute de lei.