Incheierea unui contract cu o retea de hipermarketuri este o conditie obligatorie pentru ca un dezvoltator sa inceapa constructia unui centru comercial. 

Grupul Benevo, fondat de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, si-a anuntat de mai multi ani intentia de a dezvolta un centru comercial pe terenul din apropierea statiei de metrou Jiului, iar in primavara acestui an a obtinut autorizatia pentru ridicarea mallului. Inceperea lucrarilor este pro­gra­mata pentru iulie. 

"Negocierile cu antreprenorul general sunt finalizate, iar semnarea contractului este programata pentru miercurea viitoare (30 iulie)", declara in vara acestui an Topo­lins­ki, afirmand totoda­ta ca cei de la Cora au in continuare contract de inchi­riere pentru proiectul din Bucurestii Noi.  De atunci insa, compania nu a mai anuntat alte termene pentru proiect.

Reprezentantii Benevo nu au raspuns solicitarii Mediafax legata de negocierile cu reteaua Carrefour.

Nici reprezentantii Carrefour Romania nu au comentat informatiile: "Carrefour Romania nu comenteaza aceste informatii. Va putem confirma ca ne continuam expansiunea pe toate formatele, toate deschiderile urmand a fi comunicate in mod oficial, la momentul oportun, atat catre presa cat si catre consumatori"

Grupul francez a incheiat in acest an mai multe contracte cu dezvoltatorii de centre comerciale in Bucuresti si in tara.

Printre viitorii chiriasi anun­tati in cadrul centrului comercial Victoria City se mai numara retailerii H&M, C&A, Hervis, Mango, Deichmann sau Koton, precum si un cinematograf Cine Grand cu opt sali.  Michael Topolinski a mai fost implicat in proiectul Vulcan Value Center, livrat in acest an de NEPI, si controleaza fabrica de pompe Aversa de la Obor.