Colecția "Esmara by Heidi Klum" a fost lansată simultan în România și în alte 28 de țări. Astfel, din 18 septembrie, hainele semnate de celebrul model pot fi cumpărate din toate magazinele Lidl din țară.

Colecția poate fi găsită până pe 1 octombrie și în primul magazin temporar (pop-up) pe care Lidl l-a amenajat în incinta clădirii de birouri Magheru One, de pe Bd. Magheru din București.

Vezi aici colecția și prețurile hainelor și accesoriilor.

Retailerul german cu discount Lidl a anunţat, în luna iunie, că a angajat modelul şi designerul Heidi Klum să creeze o nouă colecţie vestimentară, în cadrul strategiei de extindere a ofertei de produse nealimentare.

Colecţia, descrisă de Lidl drept una premium, a început să fie comercializată în magazinele din Europa şi Statele Unite.

Colaborarea cu Heidi Klum marchează o extindere a eforturilor Lidl de atragere a unor clienţi cu o putere de cumpărare mai mare, în cadrul cărora a început să comercializeze şi produse fine, precum homarii şi macaroon.

Strategia Lidl ar putea fi o posibilă provocare pentru retailerii de modă consacraţi din Europa, care au deja probleme în atragerea cumpărătorilor în magazine, în condiţiile în care consumatorii cheltuiesc mai mult pentru activităţi de recreere.

Lidl va continuă să vândă alte colecţii entry-level, pe tot parcursul anului, după principiul epuizării stocurilor acestora.

Retailerul german deschide în acest an primele 20 de magazine în Statele Unite, urmând să ajungă până la 100 de unităţi pe coasta de est, până în vara lui 2018, a mai anunţat compania.