Magazinul din AFI Palace Cotroceni este amplasat pe doua etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati, si va fi deservit de o echipa de circa 60 de angajati.

Al doilea magazin, cel din Unirea Shopping Center are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.500 metri patrati, iar numarul de angajati se ridica la 80.

Vrei sa vezi cum arata colectia de primavara a H&M?

Pana in prezent, retailerul suedez a semnat 9 contracte pentru magazine in Romania, potrivit reprezentantilor companiei.

Preturile produselor disponibile in Romania vor varia intre 39.30 RON pentru camasi barbatesti si 129.90 RON pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vara, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la pretul de 89.90 RON, in timp ce camasile de dama vor costa 59.90 RON.

Citeste mai mult pe www.zf.ro!

Magazinul H&M din AFI Palace va fi deschis la ora 11.00, pe 25 februarie.

Alte cateva unitati vor fi deschise in toate marile centre comerciale din Bucuresti. Este vorba despre Bucuresti Mall, Unirea Shopping Center, Plaza Romania si Baneasa Shopping City din Bucuresti.
H&M se extinde si in tara

Si asta nu e tot! Retailerul ia cu asalt si orasele mari din tara. Presedintele Iulius Group, Iulian Dascalu, anunta recent ca H&M va fi prezent si in complexele comerciale Iulius Mall din Iasi, Timisoara si Cluj Napoca.

Totodata, grupul austriac Immofinanz anunta, in octombrie, dechiderea unui magazin H&M si in mall-ul Polus Center din Constanta. O alta unitate va fi deschisa la Brasov.

In prezent, H&M are mai mult de 2.000 de magazine, in 38 de tari din Europa, America de Nord, Asia, Africa si Orientul Mijlociu, in care lucreaza 80.000 de angajati.

Cum te angajezi la H&M?

Daca esti in cautare unui job, retailerul suedez cauta zeci de angajati in Romania!