Potrivit retailerului suedez, IKEA Group va adauga, in acest an, alte 108 milioane de euro la fondurile destinate pensiilor angajatilor.

Ca parte din programul de loializare, angajatii IKEA Group primesc anual o suma aditionala din partea companiei, depusa in fondul de pensie existent al fiecaruia.

Fiecare angajat full-time al IKEA Romania, care a lucrat pentru companie cinci ani sau mai mult, primeste aceeasi suma, indiferent de pozitie sau nivel salarial. Angajatii part-time vor primi o suma proportionala cu numarul de ore lucrate.

Dorim sa le aratam angajatilor nostri aprecierea pe care o avem pentru loialitatea lor si pentru contributia pe care o aduc zilnic succesului IKEA. Facem asta prin intermediul programului de loialitate Tack! si sunt fericit sa anunt ca in anul financiar 2016 vom oferi fiecarui angajat IKEA Group din Romania, cu o vechime de peste cinci ani, o contributie de 1.842 RON la fondul de pensie”, a spus Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

De la introducere programului “Tack!”, in urma cu trei ani, 413 milioane de euro au fost alocate programului. Finantarea globala este impartita intre toate tarile din cadrul IKEA Group, proportional cu salariile din fiecare tara. In Romania, 246 de angajati IKEA se califica pentru “Tack!”, aproximativ jumatate din numarul total de angajati.

Pe langa “Tack!”, toti angajatii IKEA Group sunt inclusi in programul de performanta One IKEA Bonus prin care pot primi un salariu suplimentar pe an.