Potrivit unui anunt al companiei, , “Caravana de joburi Lidl”, care se va desfasura din 15 martie pana in octombrie, va opri in parcarile celor 88 de magazine pe care retailerul le are in 39 de judete.

Punctul de pornire este Capitala, unde “job bus-ul” va stationa in parcarea a 14 magazine in zile diferite, pe parcursul lunilor martie si aprilie.

“Anvergura acestui proiect de recrutare il face unic in Romania in domeniul resurselor umane. El a fost conceput luand in calcul oferta de joburi a companiei noastre, variata si adecvata unei multitudini de etape din cariera. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de munca”, a declarat Mihaela Anca, Manager al Departamentului de Resurse Umane Lidl Romania.

Cei interesati de o cariera in retail isi pot depune CV-ul in cadrul acestei caravane si pot afla informatii direct de la echipa Lidl despre ce inseamna sa lucrezi in cadrul companiei. Doritorii pot obtine detalii despre cat de repede pot fi promovati in cadrul companiei, dar si in ce constau beneficiile: cursuri, programe si traininguri de dezvoltare profesionala si personala, asigurare medicala gratuita, tichete de masa, vouchere, tichete cadou, abonament la sala.

Citeste si: Dispare unul dintre cele mai cunoscute lanturi de retail din Romania. Ce se intampla cu cele 86 de magazine de pe piata locala

Lidl anunta, anul trecut, ca de la 1 octombrie 2016, fiecare angajat cu norma intreaga castiga peste 2.199 de lei brut, suma care include valoarea bonurilor de masa. In plus, Lidl are un sistem de salarizare in trepte, astfel ca in primii trei ani de activitate in companie salariul creste automat in fiecare an.

Acelasi sistem progresiv il are retailer-ul si in ceea ce priveste zilele de concediu. Un angajat beneficiaza in primul an de 21 de zile libere, de 23 in al doilea si de 25 in al treilea. Totodata, compania este singurul retailer care ofera angajatilor sai 2 zile libere de Craciun si 2 zile libere de Paste, dar si cadouri pentru copii si tichete cadou pentru diferite ocazii.

Pe langa salariu, angajatii Lidl Romania primesc si alte beneficii, cum ar fi asigurare medicala privata gratuita, acces la clinici si spitale, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, si membrii familiei acestora pot beneficia de oferte pentru servicii medicale.

Caravana porneste pe 15 martie de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timisoara din Capitala si va ajunge la alte 13 magazine din Bucuresti. In aprilie, caravana va fi prezenta in Ilfov si Calarasi. In mai, “job bus-ul” va vizita judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Iasi si Botosani.

Programul “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajati si a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum si national, in Romania, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia si Slovacia.