Pe parcursul ultimelor zile, AFI a semnat, de asemenea, un acord de inchiriere de 2.200 metri patrati cu Moving, un lant de cluburi de fitness din Romania, prezent in Otopeni, Bucuresti (se va deschide in curand), Iasi si Cluj.

"Mai mult decat atat, o serie de branduri exclusiviste se afla la momentul actual in stadiul negocierilor finale", se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului israelian.

Zona de restaurante este deja inchiriata in totalitate unor branduri precum KFC, McDonald’s, El Bacha Restaurant, Pizza Dominium, Thang Long Vietnamese food si altele.

Centrul comercial va cuprinde si o zona de divertisment de 4.000 de metri patrati, unde vor fi functionale un cinematograf operat de Cinema City si un patinoar.

AFI Europe dezvolta si gestioneaza diverse proiecte comerciale si rezidentiale in Romania, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania si Letonia. Compania este prezenta in Romania din anul 2005, unde a dezvoltat AFI Palace Cotroceni, precum si cladirea de birouri AFI Park 1, cu un grad de ocupare de 96%. Pe langa AFI Palace Cotroceni, AFI Park 1 si AFI Palace Ploiesti, compania va dezvolta alte doua proiecte de retail, AFI Palace Arad si AFI Palace B.Noi, precum si o noua cladire de birouri, langa Cotroceni, AFI Park 2.