Astfel, începând cu 8 martie 2019, Maison des Chefs îi invită la noi experiențe culinare pe toți cei dornici de descoperiri, într-un spațiu cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană, situat în zona Floreasca din București, în noua clădire Agora, la etajul 1. 

„Extinderea Mega Image în zona de gastronomie vine ca o continuare naturală a ceea ce știm noi să facem cel mai bine - să punem în valoare ingredientele și produsele de calitate, iar Maison des Chefs le aduce în prim plan prin preparate semnate de chefi pasionați și prin cornerele concept Fromagerie și Wine Gallery. Consolidăm astfel dezvoltarea noastră în direcția unei experiențe culinare complete, Maison des Chefs este despre inspirație să trăiești cum îți place”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Conceptul este o inovație în industria de retail și a fost creat pornind de la tendințele internaționale de a transforma spațiul clasic al magazinelor în zone multifuncționale, cu mult mai mult focus pe experiențe și pe transformarea modului de a face cumpărături.

„Maison des Chefs este locul în care vii să încerci și să te inspiri din rețete pregătite chiar sub ochii tăi de chefi pasionați, pe care le servești direct la masă, în care te conectezi cu prietenii și descoperi gusturi noi pe care le poți lua și acasă. Un loc în care revii mai mult ca sigur, un loc de interacțiune socială”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Maison des Chefs debutează cu chef Alex Iacob, care semnează rețetele din meniul Casual Bistro, un mix de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea și povestea fiecărui preparat. Pasionat de bucătăria avangardistă, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal Mega Apetit by Chefs, precum și pentru Le Boucher.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.