Magazinul Tati va ocupa un spatiu de 1.700 de metri patrati in mall-ul Veranda, incluzand atat haine, cat si produse de infrumusetare si pentru casa.

Proiectul Veranda a ajuns astfel la un grad de ocupare de 90%, printre chiriasii centrului comercial regasindu-se H&M, C&A, CCC, Deichman, Triumf, Lora Shoes, Zaza si Le Cashmere Heritage.

Tati ofera o gama larga de produse, la preturi competitive, si ne bucuram ca va fi disponibil pe piata din Romania, prin inaugurarea locatiei din Veranda. Astfel, locuitorii din zona Obor vor fi primii care vor putea avea acces la oferta brandului francez, obiectivul nostru fiind sa realizam un mix ideal de chiriasi, care sa vina in completarea optiunilor deja existente. Am intrat in linie dreapta cu proiectul si ne pregatim de marea lansare din aceasta toamna. Majoritatea chiriasilor au preluat deja spatiile pe care le vor ocupa si lucreaza la amenajarea magazinelor”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al Veranda.

Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati, dintre care hipermarketul Carrefour va ocupa 10.000 de mp. Aditional, vizitatorii vor beneficia de 15.000 de mp de spatii verzi, unde se vor afla terase, locuri de joaca pentru copii si pentru practicarea sporturilor in aer liber si un patinoar. Printre chiriasii din zona de restaurante se numara Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan's, Spartan, Starbucks si cofetaria Sweet by Marvio.

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Prodplast Imobiliare S.A. in Bucuresti, in zona Obor, si care va fi inaugurat in T4 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, Tati, Triumf, Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, Strabucks, Pizza Coloseum, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX - Telekom. Investitia totala pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M, va ajunge la 60 de milioane de euro.