Peek & Cloppenburg detine 68 de magazine in tara de origine, Germania, si alte 50 in Austria si Europa Centrala si de Est.

Prezenta retailerului german va completa gama de fashion din Shopping City Timisoara, care are peste 300 de branduri, majoritatea in exclusivitate pe piata locala.

Magazinul multibrand va acoperi toata gama de produse destinate femeilor si barbatilor - Hugo, Comma, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Boss Orange, Marc O'Pollo, Marc Cain, Christian Berg, McNeal, Review, Jake's si altele.

Locuitorii din partea de vest a Romaniei vor beneficia, astfel, de oferta magazinului Peek & Cloppenburg, dar si de a altor branduri cu renume international, precum Reserved, House, Cropp si Sinsay.

O alta noutate este extinderea ofertei de magazine de jucarii si haine pentru copii, odata cu inaugurarea primului magazin SMYK din Timisoara, intr-un spatiu de aproximativ 500 de mp.

Shopping City Timisoara este cel mai mare centru comercial din vestul tarii, cu o suprafata totala inchiriabila de 72.000 mp si o parcare cu 2.700 de locuri. Acesta gazduieste branduri internationale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alaturi de branduri romanesti.

Magazinul Carrefour, deschis in Shopping City Timisoara, este primul si singurul hipermarket din regiunea de vest a tarii. Magazinul se intinde pe o suprafata de 10.000 mp.