Taco Bell a intrat pe piața din România luna trecută, primul restaurant fiind deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Taco Bell, principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC și Pizza Hut, branduri aduse de asemenea în România de Sphera Franchise Group.

În prezent, Taco Bell recrutează angajați pentru echipa din Mega Mall. Compania promite program de lucru variat și flexibil, tichete de masă, traininguri constante și bonusuri de Crăciun și Paști.

Cei interesați pot trimite CV-ul la [email protected] sau pot aplica direct pe site: http://www.taco-bell.ro/#haisăfimcolegi.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Taco Bell și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

În prezent, compania ameriacă are peste 360 de restaurante în 25 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de restaurante în următorii 5 ani.