Magazinul Real, al patrulea din Bucuresti si al 25-lea la nivel national, are o suprafata construita de 14.000 metri patrati, din care 9.700 de metri patrati sunt destinati spatiului de vanzare.

Hipermarketul va comercializa peste 60.000 de produse alimentare si nealimentare si va avea 48 de case de marcat.

De asemenea, in fata centrului se va deschide o galerie comerciala cu o suprafata de 10.800 de metri patrati unde se vor regasi magazine specializate de imbracaminte si incaltaminte.

Magazinul Real face parte dintr-un complex comercial care se desfasoara pe o suprafata de 150.000 de metri patrati si care va mai include o unitate Metro, un magazin de bricolaj Obi, o galerie comerciala, parcari subterane si supraterane, spatii verzi si zona pietonala.

Platforma va cuprinde si noile sedii centrale ale Real si Metro.

Real a intrat pe piata din Bucuresti in octombrie 2007, iar valoarea investitiilor in Capitala se ridica in prezent la 100 milioane euro.

Grupul Metro, din care face parte Real,-, mai este prezent pe piata romaneasca prin intermediul retelei de magazine cash&carry Metro.

In vara acestui an, ar urma sa inceapa lucrarile si la viitorul centru comercial - gigant Pallady Shopping Center, o investitie estimata la 80 de milioane de euro si care ar urma sa fie finalizata in 2012.

Dezvoltatorii proiectului mizeaza deja pe un trafic estimat la 9 milioane de vizitatori pe an. 

Suprafata comerciala a Pallady Shopping Center va totaliza peste 100.000 metri patrati, iar in conditiile date, acesta ar putea fi cel mai mare centru comercial din Romania.

De exemplu, cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza, situat in cartierul bucurestean Berceni, care isi deschide portile pe data de 25 februarie, are o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati.

Aici, o alta retea de hipermarketuri, mai exact Auchan, anunta ca se va instala cu "cel mai mare magazin din estul Europei", cu o suprafata totala de 30.000 de metri patrati!

Pallady Shopping Center va cuprinde pe langa hipermarketul Auchan si o unitate Decathlon.

Unde e situat si cate magazine vor fi?

Concret, proiectul este localizat in sectorul 3, cel mai populat al capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady la numarul 50. In cadrul proiectului va mai fi construit un magazin de bricolaj de 15.000 de metri patrati, unul de mobila si decoratiuni de 25.000 de metri patrati, precum si o galerie comerciala cu peste 110 magazine, totalizand 20.000 de metri patrati (mp).

Principalele magazine vor fi Auchan cu 30.000 mp si Decathlon - cu 7.000 mp. Astfel, suprafata comerciala totalizeaza peste 100.000 mp, iar constructia va incepe in curand, urmand ca primele magazine sa fie deschise in al 2-lea semestru 2012.

Intregul proiect beneficiaza de 800 metri expunere stradala, ceea ce ii confera o foarte buna vizibilitate. Complexul comercial dispune, de asemenea, de 3.000 de locuri de parcare, amplasate atat subteran cat si suprateran, pentru un acces cat mai usor cu masina.

Auchan va avea 20.000 de metri patrati suprafata de vanzare si va fi situat pe doua niveluri - parter si etajul unu. Gama de produse va fi si ea extinsa la 75.000 de articole.

La randul sau, magazinul Decathlon, intins pe o suprafata de 7.000 mp, va oferi clientilor articole dintre cele mai diverse, pentru nu mai putin de 60 de sporturi, printre care: echipamente pentru sporturile de munte - drumetie, escalada, articole pentru sporturi de echipa, pentru sporturi cu racheta, echipamente pentru echitatie, vanatoare, pescuit, fitness si sporturi de oras - role si biciclete.