'ParkLake este destinat prietenilor si familiei. Este locul unde am reusit sa reunim concepte diferite legate de cumparaturi, natura si familie (...). Am dorit sa venim cu o noua perspectiva asupra cumparaturilor si a activitatilor de agrement in Bucuresti, iar de maine (joi, n.r.) oricine poate vedea cum arata experienta ParkLake', a declarat Ingo Nissen.

Localizat in imediata vecinatate a Parcului Titan, ParkLake are peste 97% din suprafata totala inchiriata, restul spatiilor fiind in negocieri avansate de preluare.

Sunt prezente peste 200 de magazine, multe dintre ele fiind branduri noi precum Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynnne si 4F, existand si un cinematograf multiplex operat de Cinema City.

Centrul are o suprafata inchiriabila totala de 70.000 de metri patrati si este prevazut cu 2.450 de locuri de parcare.

'Suntem entuziasmati ca ParkLake va reprezenta, de maine (joi, n.r.), o noua experienta din perspectiva cumparaturilor, a agrementului, dar si a sportului si relaxarii. Bucurestenii vor fi surprinsi, deoarece venim cu un design foarte frumos si un concept unui, special creat pentru familii, bazat pe ideea de natura. ParkLake va fi locul de intalnire cu prietenii si cu familia, oferind libertatea de a face activitati diverse in timpul liber', a afirmat David Sharkey, CEO Caelum Development.

Distins cu premiul pentru Cel mai bun proiect la categoria 'Concept&Design Project of the Year' la cea de-a zecea editie a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015, ParkLake este conceput dupa cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si sustenabilitate.

Sonae Sierra este un dezvoltator international specializat in centre comerciale ce opereaza in Portugalia, Algeria, Azerbaidjan, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Spania, Italia, Maroc, Romania, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia si Turcia. Compania detine 45 de centre comerciale cu o valoare de piata de peste sase miliarde de euro, in 2015, primind peste 430 de milioane de vizite in centrele comerciale pe care le administreaza.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi, cu peste 15 ani de experienta pe piata europeana de Real Estate.

Compania are sediul central in Varsovia si un portofoliu extins de 36 proiecte in Europa si include 21 de centre de retail cu o suprafata bruta de 200.000 de metri patrati.