"Nu este suficient sa devii antreprenor si sa iti asumi noul rol neconditionat, fara sa stii cum te schimba si ce implicatii are asupra vietii si psihicului tau. Impreuna cu Madalina Balan, vom incerca sa punem in lumina si aspectele mai putin cunoscute ale antreprenoriatului, dar si sa le diferentiem de cele de management", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

Madalina Balan este specializata in psihologie organizationala, este consultant senior si Managing Partner HART Consulting. Cu peste 13 ani de experienta in comportamentul organizational, ca trainer si consultant, Madalina este certificata in metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova, in Leadership Versatile, 360 feedback si masurarea angajamentului.

In cadrul HART Consulting ocupa rolul de evaluator, project manager, coach, consultant in proiecte de dezvoltare a liderilor, managementul talentelor, eficienta echipelor si analize organizationale.   

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

Inscrierile se fac la: [email protected], iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar si se adreseaza atat antreprenoarelor, cat si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.