"Continua discutiile (...) cu Microsoft. Asta nu inseamna ca vom ajunge la un acord", a spus Richard, potrivit unui transcript al interviului pus la dispozitia Wall Street Journal de grupul Orange, care a confirmat declaratia, scrie Mediafax.

Orange cauta eventuali parteneri pentru dezvoltarea site-ului, dupa ce guvernul francez a blocat anul trecut vanzarea Dailymotion catre compania americana Yahoo!. Ulterior, Orange a anuntat ca nu mai ia in calcul vanzarea si ca va face investitii pentru cresterea afacerilor Dailymotion.

Richard a declarat anul trecut ca Orange discuta cu o companie importanta din SUA un posibil parteneriat la Dailymotion, dar nu a numit eventualul investitor.

Potrivit transcriptului interviului acordat BFM, Richard a spus ca un parteneriat cu Microsoft ar fi in principal "industrial", iar Orange va pastra probabil un pachet majoritar de actiuni la Dailymotion.

Un acord cu Microsoft ar ajuta siste-ul francez sa se extinda in SUA, pentru a concura mai bine cu rivalul YouTube al grupului Google, scrie Wall Street Journal.

Site-ul Dailymotion, infiintat in 2005, in acelasi an cu YouTube, este unul dintre putinele startup-uri franceze care au reusit sa atraga finantare si sa se dezvolte la scara globala.