”Nu pot sa ma gandesc la un dar mai bun decat acesta, ca Max va avea o sora, iar eu sunt foarte bucuros ca Max si sora ei se vor avea una pe cealalta”, a adaugat antreprenorul american, care a dezvaluit ca si-a petrecut copilaria fiind inconjurat de fete, deoarece are trei surori.

Prima fiica a cuplului, Max, a tinut pentru o perioada prima pagina a presei internationale, in 2016, dupa ce Mark Zuckerberg a publicat o fotografie pe Facebook ce o prezenta pe fiica lui in timp ce primea vaccinurile de imunizare. Fotografia a generat dezbateri furtunoase pe Facebook, discutiile fiind centrate pe beneficiile si riscurile generate de vaccinuri.

Anuntul de joi a fost facut in aceeasi zi in care actiunile Facebook au atins cel mai ridicat nivel al lor din toate timpurile - 138,57 dolari -, depasind asteptarile specialistilor.

Mark Zuckerberg are o avere neta de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. In anul 2015, magnatul american a anuntat ca va aloca 99% din totalul actiunilor pe care le detine in compania Facebook unui proiect de caritate care promoveaza potentialul uman si egalitatea.

Mark Elliot Zuckerberg, nascut pe 14 mai 1984, este un programator, antreprenor, manager si filantrop american, cofondator si CEO al retelei de socializare Facebook. Zuckerberg a cunoscut-o in timpul studentiei sale la Universitatea Harvard pe studenta Priscilla Chan, care urma sa ii devina sotie. Relatia lor a inceput in 2003.

Priscilla Chan este fiica unor refugiati chinezo-vietnamezi, care s-au mutat in Statele Unite dupa ocuparea orasului Saigon, in 1975, de Armata de eliberare vietnameza. S-a nascut in Braintree, Massachusetts, o suburbie a orasului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy in 2003.

Pe 19 mai 2012, Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au casatorit, intr-o ceremonie privata, organizata in resedinta fondatorului retelei de socializare Facebook.