Simona Halep a facut mare valva pe internet. Performantele jucatoarei de tenis de la Rolland Garos si Turneul Campioanelor i-au determinat pe romani sa caute multe informatii despre ea. Pe locul 2 in topul celor mai populare cautari a fost iPhone 6. La fel ca in 2013, o crestere foarte mare s-a inregistrat in vara pentru rezultatele bacalaureatului.

Anul acesta, oamenii au vrut sa lamureasca si "ce este diaspora", dupa scandalul izbucnit la alegerile prezidentiale. De asemenea, au vrut sa vada ce e Ebola sau ce presupune o anestezie epidurala. Au mai fost curiosi sa citeasca despre perhidrol, metafizica si fabula.

Ca sa nu mai vorbim despre interesul fata de sfaturile despre slabit, despre sarut si despre cantat. Cautate au fost si retetele pentru salamul de biscuiti si clatite.

La categoria emisiuni, podiumul e ocupat de show-urile difuzate de ProTV "Romanii au talent", “Vocea Romaniei” si “Masterchef”.

In topul celor mai populare persoane a fost si Robin Williams, care s-a sinucis intr-un moment de depresie, dar si controversata castigatoare a concursului Eurovision, Conchita Wurst.

Filmele anului, pe internetul romanesc, au fost “Nymphomaniac”, interzis initial la noi in tara, animatia “Frozen”, dar si productia “Maleficent”.