Utilazatorii Facebook pot efectua acum cautari dupa animite subiecte care ii intereseaza, de exemplu pot tasta “posts about Breaking Bad” sau, mai simplu, “Breaking Bad” si vor da de conversatiile, update-urile si comentariile legate de popularul serial.

Daca vor tasta “post my friends from last month” Graph Search va releva o lista a prietenilor adaugati luna trecuta. Acelasi lucru este valabil si pentru postari si comentarii care au fost facute dintr-un anumit loc sau intr-o perioada anume de timp.

Update-ul aduce Facebook mai aproape de conversatiile in timp real, o zona in care a ramas mereu in umbra rivalilor de la Twitter. Ambele retele de socializare au pus ochii pe evenimentele majore ca premiile Emmy si NFL Monday Night Football, cand si-au dorit sa capteze atentia publicului in pauze, prin implicarea sa in conversatii live.

Faptul ca permite o cautare dupa anumite subiecte inlesneste misiunea Facebook, care strange la un loc toate conversatiile din topicul respectiv, chiar daca evenimentul nu se afla in news Feed-ul utilizatorului. In acelasi mod, cel interesat de subiect il poate cauta ulterior, chiar daca nu a fost pe faza in momentul difuzarii live a evenimentului.