"Jos cu hotii", "Cine nu sare, nu vrea schimbare", "Demisia" , "In afara de demisie, vrem macar cineva sa-si recunoasca vina", "Vrem dreptate" , "Nu mai vrem coruptie in sistem", "Ne-am saturat". Aceste cuvinte s-au auzit la miting.

In jur de o mie de oameni s-au adunat, initial, marti seara, in Piata Universitatii din Capitala. Iar toata miscarea a inceput pe internet. Informatia s-a raspandit extrem de rapid, iar numarul celor iesiti in strada pentru  schimbare a ajuns in scurt timp la 8.000. Cu totii au plecat in mars spre Piata Victoriei.  

In aproximativ o ora, cat si-au strigat nemultumirile in fata Guvernului, numarul protestatarilor aproape ca s-a dublat - de la 8000, la 15.000.

In Piata Victoriei, unii s-au asezat in genunchi.  "S-a trezit lumea. E pacat ca a trebuit sa se intample ce s-a intamplat ca sa se trezeasca lumea, dar era momentul", a spus unul dintre protestatari.

 "Sunt oameni cu bebelusi, cu copii in carucioare, care au venit aici, pentru viitorul copiilor lor. Nu mai putem, nu mai putem", a spus o tanara.

Marsul a continuat pe strazile din Bucuresti, iar in fata Parlamentului multimea parea ca nu se mai termina. 25.000 de suflete, cu acelasi mesaj plin de indignare, au pus stapanire pe Piata Constitutiei, iar cativa tineri au sarit gardul care imprejmuieste Casa Poporului. Inevitabil, au aparut si incidentele.  Momentul a fost depasit insa, iar multimea indarjita a plecat spre Primaria Sectorului 4. Si reprezentantii institutiei, sustin protestatarii, sunt vinovati de tragedia din clubul mortii.  

Dupa ce au scandat kilometri din Piata Victoriei si pana la primarie, oamenii au venit la sectorul 4 ca sa-i ceara demisia primarului Piedone

Spre miezul noptii, oamenii s-au intors in Piata Universitatii, unde a si inceput protestul. Apoi, cei ramasi au mers la locul tragediei - Clubul Colectiv - unde tineri plini de viata si-au gasit sfarsitul sau au fost raniti in seara de vineri.  

Revolta expusa pana acum in mediul online a fost strigata aseara si pe strazile din mai toate orasele din tara.

La Brasov, Iasi, Timisoara sau Sibiu, mii de oameni au protestat in semn de solidaritate cu manifestantii adunati in Capitala. Au scandat lozinci, au marsaluit si au aprins candele in memoria victimelor "Colectiv".  In plus, oamenii asteapta raspunsuri si vor ca vinovatii pentru tragedia din clubul groazei sa fie pedepsiti. 

In timp ce oamenii isi strigau nemultumirile, Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj. Presedintele s-a declarat impresionat de manifestari si a spus ca urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta.