Din categoria marfurilor alimentare s-au mai scumpit legumele si conservele din legume, cu 7,62%, si fructele proaspete, cu 2,95%. Insa majoritatea alimentelor s-au ieftinit, cele mai mari scaderi de preturi inregistrandu-se la malai, cu 12,68%, la laptele de vaca, cu 11,73%, la conserve din carne, cu 11,33%, si la unt, cu 11,07%.  

In privinta produselor nealimentare, ieftiniri s-au constatat la medicamente, cu 3,9%, la articole medicale, cu 3,77%, si la combustibili, cu 2,44%.

S-au mai scumpit tutunul si tigarile, cu 6,17%, confectiile, cu 2,35%, si incaltamintea, cu 2,31%.  

Pe categorii de marfuri, cel mai mult s-au scumpit in medie serviciile, cu 2,41%, in special cele de apa, canal si salubritate, cu 5,51%, cele din categoria alte servicii, cu 6,73%, si serviciile de ingrijire medicala, cu 3,95%.