Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR se datoreaza unor imbunatatiri informatice.

Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere, sustin reprezentantii institutiei financiare.

Serviciul de efectuare al operatiunilor prin canalele alternative, precum Click 24 Banking BCR si Alo 24 Bankign BCR, va fi disponibil conform programului de functionare - 24 de ore din 24, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de good.bee prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, dupa valoarea activelor (peste 16 miliarde de euro), dupa numarul de clienti si pe segmentele de economisire si creditare.

BCR include o retea de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. Institutia financiara cuprinde o retea nationala de ATM de peste 2.000 de bancomate si mai mult de 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati lucreaza pentru 17,4 milioane de clienti in cadrul celor 3.200 de filiale prezente in opt tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina).

La sfarsitul anului trecut, Erste Group detinea active totale in valoare de peste 200 miliarde de euro, inregistrand un profit net de 1, 015 miliarde de euro.

Citeste si:

Volksbank ar putea fi nationalizata daca nu va plati dividende pentru al treilea an consecutiv

The Economist: Cel mai ieftin autoturism din lume, un dezastru. Ce greseli au facut producatorii masinii care a inspirat Renault sa creeze Logan