Primii clienti ai firmei au fost angajatii Mitropoliei Oltenia si ai Catedralei Mitropolitane "Sf. Dumitru" din Craiova.

"Suntem inca la inceput, avem doar doua luni de cand functionam Inregistram cam 100 de comenzi zilnic", a declarat preotul Bogdan Ilin.

Parohul primei biserici din Romania care detine o firma de catering a inaugurat chiar si un site pe internet, prin intermediul caruia preotul isi popularizeaza afacerea si isi prezinta meniul.

"Sf. Gheorghe Catering a fost conceput sa va ofere eleganta si siguranta. Meniul imbina stilul contemporan cu cel traditional, fiind alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente. Varietatea retetelor si prospetimea sunt principalele calitati ale ofertei noastre de catering. Toate legumele, fructele si zarzavaturile sunt proaspete si pregatite chiar inainte de a fi livrate, iar preparatele se incadreaza in cele mai stricte norme de echilibru nutritional", se arata pe pagina de internet a firmei de catering.

Potrivit meniului publicat pe site-ul firmei "Sf. Gheorghe Catering" clientii pot comanda de la salate, paste si preparate din carne de pui, porc sau vita, pana la pizza sau garnituri, preturile variind intre cinci lei si 11 lei.

Chiar in aproprierea Bisericii "Sf. Gheorghe Vechi" parohia detine si un spatiu in care au fost amenajate 60 de locuri la mese ce pot fi inchiriate in vederea organizarii de nunti "mai restranse" sau botezuri, de la minimum 80 de lei.

"Practic, clientii nu mai trebuie sa aduca nimic, pentru ca meniul il asiguram din produsele noastre. Le oferim chiar si bautura si ma refer la sucuri si vin bisericesc", a precizat Bogdan Ilin.

Investitia in firma de catering se ridica la 45.000 euro, bani care au fost asigurati din donatii ale enoriasilor, de Mitropolia Olteniei si din fonduri europene.