Sticlele de vin au fost confiscate. Pe site-ul Ministerului Finantelor gasiti o lista cu peste 230 de sortimente de vin pentru toate gusturile si buzunarele. Tot acolo aveti adresa de email si telefonul unde puteti solicita informatii.

Preturile pornesc de la 5 lei sticla dar pot ajunge la 175 de lei pentru o sticla de vin italienesc. Busuioaca de Bohotin de la Monser costa 14 lei in magazin, in timp ce pe site-ul ANAF are un pret de 8 lei.

O sticla de vin alb sec de la Terra Romana costa 17 lei la ANAF si 33 in comert. Iar Chardonnay Sole de la Cramele Recas costa 26 de lei la ANAF , in timp ce in supermarket costa dublu.

Nu veti putea cumpara doar cateva sticle, pentru ca persoanele fizice trebuie sa cumpere cel putin 50 de sticle, dar nu mai mult de 100. Cei interesati trebuie se completeze o declaratie pe proprie raspundere ca iau vinul pentru consumul propriu , nu pentru revanzare. Plata se face la directia finantelor publice bucurest, iar sticlele se ridica dintr-un depozit din orasul Pantelimon.