Marsul a pornit initial din fata Guvernului. Acolo s-au strans angajatii din trasporturi, constructii, de la posta, din energie, penitenciare, dar si artistii. Toti au pornit apoi in mars catre ministerele Economiei, Muncii, Administratiei si Internelor, Sanatatii si Agriculturii.

Protestele s-au defasurat fara incidente, singurele situatii mai tensionate fiind la Ministerul Muncii, unde protestatarii au aruncat cu oua in cladire, si la Ministerul Agriculturii, unde a existat un conflict cu jandarmii.

BNS a anuntat ca scoate in strada peste 10.000 de sindicalisti, ceea ce a ingreunat traficul rutier in centrul Capitalei. Reprezentantii jandarmilor sustin ca in Piata Victoriei au fost prezenti aproximativ 6.000-8.000 de protestatari.

La mitingul de marti au participat sindicalisti din toate ramurile economice: constructii de masini, transport rutier, feroviar, portuar, aeronautic si naval, din sectorul constructiilor si materialelor de constructii, posta si telecomunicatii, sectorul tipografic, ramura electronica, electrotehnica, automatizari si industria de aparare, institutii de cultura, reprezentanti din domeniul producerii si distributiei energiei electrice, din industria textila, agricultura, banci, minerit si geologie, sport, sanatate, administratie publica si din sectorul gospodariei comunale.