"Prin Citibank Romania si CREDITCOOP, RCS & RDS acorda tuturor abonatilor sai, atat celor din zonele urbane, cat mai ales celor din zonele rurale, posibilitatea de a plati rapid si fara costuri suplimentare, facturile pentru toate serviciile companiei", se arata intr-un comunicat al Citibank.

Facturile RCS&RDS vor putea fi achitate si prin intermediul serviciilor Unikasa (introdus in Romania in 2004 si care permite tuturor utilizatorilor plata facturilor Cosmote, GDF Suez Romania, Apa Nova, CEZ Vanzare, CEZ Distributie, Vodafone, Avon, Romtelecom, Enel Energie Muntenia si Zapp) si Easy Payments (sistemul automat de plati cu numerar).

Reteaua bancara cooperatista CREDITCOOP, formata din Banca Centrala Cooperatista, 17 agentii ale acesteia si 50 de banci cooperatiste cu aproape 800 de puncte de lucru, presteaza servicii bancare pentru clientii sai in toate judetele tarii.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.