Daca pana acum, achizitionarea biletelor la concert in rate era posibila doar in Bucuresti, la sediul Eventim, incepand cu data de 10 iunie, spectatorii isi pot achizitiona in rate bilete la concertele preferate in zece din cele mai mari orase din tara.

Potrivit organizatorilor de concerte, lista locatiilor Humanitas unde sunt disponibile bilete in rate se va extinde in viitor, iar urmatorul pas este dezvoltarea unei platforme on-line cu acelasi obiectiv.

"Anul trecut romanii au cumparat in rate bilete la concertele sustinute de Leonard Cohen, Cesaria Evora si Vaya con Dios, evenimente organizate de Events. Suntem unicul promoter din Romania care dispune de acest sistem, gratie parteneriatului cu Credit Europe Bank, detinatorul produsului CardAvantaj, si ne bucuram ca astfel putem sa oferim publicului nostru o modalitate corecta de achizitie a biletelor, fara costuri suplimentare, pentru a-i facilita accesul la concerte indelung asteptate”, explica Sorina Burlacu, director general Events.

Preturile biletelor variaza de la 120 lei (cel mai ieftin) la 590 lei (cel mai scump).

Pentru concertul in premiera al legendelor rockului american, Aerosmith, cu Reamonn in deschidere, biletele la categoriile ramase disponibile au preturi intre 190 lei (Gazon A), 330 lei (Golden Ring) si 590 lei (tribuna oficiala).

La Gotan Project, pionierii electro-tangoului, preturile biletelor variaza intre 120, 160, 210, 250 lei, in functie de categorie.

Pentru concertul Cranberries, biletele costa 120 lei (Gazon B), 140 lei (tribuna), 170 (tribuna oficiala), 190 (Gazon A).

Sursa foto: www.cranberries.com