De asemenea, fostul prefect de Teleorman Teodor Nițulescu a fost chemat miercuri dimineață la Direcția Națională Anticorupție să dea noi declarații în dosarul Tel Drum. Nitulescu este unul dintre denunțătorii din acest dosar, în care președintele PSD Liviu Dragnea este urmărit penal.

În vederea recuperării prejudiciului reţinut în cauză, s-a instituit sechestru asigurator asupra bunurilor identificate până în prezent, după cum urmează: un teren situat în municipiul Turnu Măgurele judeţul Teleorman, cu suprafaţa de 2.913 mp şi construcţie aferentă acestuia, un apartament situat în Turnu Măgurele cu suprafaţa de 80 mp şi două autoturisme (Skoda Superb şi BMW X5)”, precizează DNA.

Conform aceleiaşi surse, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobândită prin promisiune de vânzare-cumpărare, asupra sumei de 280.000 lei dobândită cu titlu de chirie în anul 2015 şi 2016 în baza unui contract de închiriere, asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în patru conturi bancare deţinute de Liviu Dragnea, precum şi asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de către terţe persoane.

În ultima categorie intră, potrivit DNA, inclusiv sumele de 80.710 euro şi 460.110 lei datorate de o societate comercială din Turnu Măgurele, precum şi suma de 10.500 de lei datorată de ‘organizatia judeţeana Teleorman a unui partid’.