Weekendul acesta iti poti face plinul cu 40% mai ieftin, sambata, 25 septembrie, la statia Petrom Vitan, din Bucuresti, Calea Vitan, nr. 49-55 , sector 3 si duminica, 26 septembrie, la statia Petrom Brancoveanu, din Bucuresti, B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 97A, sector 4.

Este insa ultima data cand se organizeaza aceasta campanie, cel putin asta indica declaratiile oficialilor Petrom, acordate incont.ro.

Campania „Ora Reducerilor” se desfasoara NUMAI intre orele 11:00 – 12:00.

"Pe durata desfasurarii campaniei pretul carburantilor din statiile participante este redus cu 40%. Reducerea a fost posibila cu ajutorul bugetului de marketing, care a acoperit pierderea marjei si plata taxelor", au mai spus oficialii Petrom.

"In conditiile scaderii cererii pe piata de carburanti cu circa 12% in primele sase luni ale anului, ne concentram pe de-o parte, asupra adaptarii portofoliului nostru de produse si servicii la conditiile pietei, iar pe de alta parte, am sporit numarul programelor si promotiilor de fidelizare si de atragere de noi clienti. Astfel de campanii de fidelizare sau de atragere de noi clienti sunt firesti intr-un mediu competitiv, marcat de declinul cererii", au adaugat acestia.

Vanzarile statiilor de distributie participante in primele week-enduri au crescut semnificativ pe durata promotiei.

Daca vrei sa ajungi sa cumperi carburanti la pret promotional, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa pleci devreme la drum!

Potrivit unuia dintre participantii la "promotiile trecute", unii si-au lasat masinile la rand de dimineata si au plecat cu alte treburi, altii au asteptat, iar unii s-au enervat si au plecat!

Depinde si cat de mult iti doresti sa faci un plin la pret redus! Economia este insa una destul de consistenta, spun soferii profesionisti!

Si la LukOil ai o campanie similara, numita Reduceri de Weekend, dar promotiile nu sunt desigur la fel de consistente.

Benzinariile aflate in campanie sunt insa mult mai multe, iar reducerile au o durata mai mare, desi sunt de doar 5 bani pe litru, potrivit unor surse din cadrul societatii.

MOL are, la randul sau, o campanie cu buline promotionale.