Videoclipul intitulat "Justin Bieber - Baby ft. Ludacris" a fost vizionat de 501.264.568 de ori, pana marti, la ora 18:00. Clipul il prezinta pe adolescentul canadian in varsta de 16 ani jucand bowling cu cativa prieteni.

Fapt notabil, circa 1,1 milioane de persoane au tinut sa semnaleze ca nu au apreciat ("dislike") acest videoclip, numarul lor fiind de doua ori mai mare fata de cel al persoanelor care au apreciat videoclipul (578.000 de utilizatori).

Videoclipul lui Justin Bieber a detronat inregistrarea video realizata de un utilizator amator, intitulata "Charlie bit my finger - again", in care un bebelus musca degetul unui baietel, care detinea recordul de vizualizari pe YouTube, fiind vizionat de 362 de milioane de ori.

Intre Justin Bieber si site-ul YouTube idila continua. Totul a inceput pentru Justin Bieber in ziua in care mama lui a postat pe YouTube cateva inregistrari video care il prezinta pe fiul ei adolescent cantand piese de Usher, Justin Timberlake si Stevie Wonder in fata prietenilor si a membrilor familiei sale. Aceste inregistrari au trezit foarte repede interesul utilizatorilor de internet.

Justin Bieber este, printre altele, una dintre vedetele cel mai urmarite pe platforma de microblogging Twitter, avand aproape 9 milioane de admiratori, si se afla din acest punct de vedere implicat intr-o cursa cot la cot cu Lady Gaga.

Justin Bieber, care a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar care in prezent locuieste in Statele Unite, reprezinta una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a castigat patru trofee -, dar si ale anului 2010 in general.

Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare in Statele Unite.