Tableta poate fi cumparata in doua versiuni de 32 si 16 GB, are conectivitate 3G și Wi-Fi si ecran de 7 inci.

Din 16 mai, tableta HTC Flyer este disponibila in Romania, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Grecia, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Republica Ceha, Ungaria si Polonia.

Primele tablete iPad 2 au venit in Romania. Vezi la ce preturi le gasesti FOTO

Tableta poate fi cumparata si prin comanda directa pe site-ul companiei si ajunge in 1-2 zile prin curier rapid.

Varianta HTC Flyer cu suport pentru 3G și WiFi ofera o memorie de 32 GB pentru stocare, memorie care poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB, si costa 649 €. O a doua varianta este vanduta cu 499 € si are conectivitate WiFi si memorie de 16 GB cu posibilitate de extindere.

Cine sunt competitorii tabletei

Sony a prezentat recent primele sale tablet PC-uri, bazate pe sistemul de operare Android, al Google, intr-o incercare ambitoasa de patrunde pe o piata dominata de iPad-urile produse de Apple. Tabletele, denumite S1 si S2, sunt compatibile cu sisteme WiFi si 3G/4G.

Compania de cercetare a pietei Gartner estimeaza ca vanzarile de tablete vor creste de patru ori, la 294 milioane de unitati, intre 2011 si 2015, iar jumatate din aparate vor avea Android.

Citeste si Prima tableta HTC si cartela SIM pentru Facebook, noutatile zilei la targul de tehnologie de la Barcelona! GALERIE FOTO