Ai acces mobil la internet pe doua cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartela SIM care poate fi folosita pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei si o cartela SIM care are deja activat un abonament de voce si care poate fi folosita pentru conectarea la internet a smartphone-ului.  „Lansarea noului abonament de internet mobil Colibri Mix reprezinta o adaptare a ofertei noastre la necesitatile clientilor de acces la internet. Din ce in ce mai multe persoane folosesc in activitatile lor multiple dispozitive portabile pentru a se conecta la internet oriunde s-ar afla. Pentru clienti, va fi mai practic si mai usor sa utilizeze acelasi abonament de internet mobil pentru smartphone si laptop sau tableta”, a declarat Bogdan Rauta, mobile data proposition manager Orange Romania.

Ce trafic ai inclus in abonament

Noul abonament ofera un singur volum de trafic inclus cu o viteza de acces de pana la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat in functie de preferinta, pentru smartphone si tableta sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce difera intre ele in functie de traficul inclus. Cel mai ieftin costa 11 euro si are un trafic inclus de 1 GB, iar pentru cel mai mult platesti 39 de euro si ai 15,5 GB.

Citeste si Stii ce viteza are conexiunea ta la Internet? Cum o poti testa

CE va investiga daca operatorii telecom limiteaza accesul la servicii pe Internet  

Atentie! Dupa ce depasesti traficul inclus, ai viteza de pana la 128 Kbps. Iar daca vrei sa te uiti la filme, sa asculti muzica sau sa te joci la aceeasi viteza si dupa ce consumi traficul inclus in pachet poti sa-ti activezi optiunea de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

Ce oferte au Vodafone si Cosmote

Nici operatorii concurenti Vodafone si Cosmote nu vor sa-si piarda din clienti si au oferte dintre care mai diverse. Spre exemplu, cel mai ieftin abonament la Vodafone (pentru PC sau laptop) te costa 9 euro si ai inclus un trafic de 1 GB, cu o viteza de 21,6 Mbps. Viteza pentru traficul suplimentar este de pana la 128 Kbps(download), respectiv 64 Kbps (upload).

Iar la Cosmote dai 8,32€/luna pentru un trafic de 3 GB, la o viteza de pana la 7,2 Mbps. La fel ca in cazul celorlalti operatori, viteza scade dupa ce consumi traficul inclus pana la 128 Kbps.