Dedeman vrea sa isi infiga steagul langa suedezii de la IKEA, in nordul Capitalei, printr-o tranzactie de 15 mil. euro

Compania fratilor Paval este in curs de achizitie a unui teren controlat de omul de afaceri Sorin Avramescu prin Aviatia Utilitara. De­deman vrea sa isi infiga steagul albastru-portocaliu langa magazinul IKEA din nordul Capitalei, de pe soseaua Bucu­resti - Ploiesti, cel mai cir­cu­lat drum din Romania, unde este pe punc­tul de a cumpara un teren de pana la cinci hectare pentru un pret de peste 15 mil. euro, scrie ZF.

Starbucks este noua arma a Mega Image pe piata cafelelor "la pachet"

Mega Image, cu afaceri de peste jumatate de miliard de euro, a pus pe rafturi de cateva zile cafeaua "la pahar" a  americanilor de la Starbucks, in incercarea de a castiga cota pe piata cafelelor de tip "to go" (la pachet), una dintre cele mai dinamice in ultimul an. "Produsele Starbucks comercializate de Mega Image nu sunt aduse de compania Starbucks Romania", au transmis reprezentantii Starbucks catre ZF. Mega Image nu a raspuns pana la inchiderea editiei la solicitarea ZF.

"Regele" mallurilor isi continua extinderea agresiva

Fondul sud-african de investitii NEPI, proprietarul celei mai mari suprafete de spatii comerciale moderne din Romania, lucreaza in paralel la constructia a inca doua malluri si la extinderea a altor patru proiecte din portofoliu, potrivit Capital.

Cat costa sa cumperi o farmacie: cel putin 100.000 de euro

Reteaua de farmacii Ecofarmacia a incheiat in 2014 trei tranzactii, prin achizitionarea a trei noi farmacii, pretul pe unitate fiind in jurul a 100.000 de euro, scrie wall-street.ro

Joaca la bursa ca sa se distreze si ca sa nu faca Alzheimer. Este unul dintre maestrii Cuponiadei din anii '90

In loc sa ajunga director la SIF Muntenia, Mihai Iordache a preferat sa speculeze cursul actiunilor pe Piata Rasdaq, de indata dupa infiintarea acesteia, din 1995, scrie economica.net

Capcana intinsa candidatilor la interviul de angajare. Cum se asigura angajatorul ca nu ofera un salariu mai mare

Liz Ryan, CEO si fondator al companiei Human Workplace, povesteste intr-o postare pe blogul personal experientele pe care candidatii le traiesc la interviurile de angajare, ca urmare a intrebarilor nepotrivite adresate de catre personalul din departamentele de resurse umane, noteaza Business Magazin.

Google avertizeaza Microsoft si Apple: Daca nu va rezolvati vulnerabilitatile software, le publicam 

Hackerii si programatorii de elita ai Google cauta deficientele de securitate ale aplicatiilor software. Ae sale si ale altor companii. Gigantul avertizeaza acum competitorii sai ca daca nu vor elimina vulnerabilitatile in 90 de zile, atunci le va face publice.  Motivul: producatorii de software trebuie sa actioneze rapid intrucat infractorii cibernetici actioneaza cu viteza fulgerului atunci cand identifica un defect, potrivit Bloomberg.