Investitiile vor include scaune noi din piele in clasele Economy si Business ale zborurilor mediu curier (2-5 ore) si oferta revizuita de catering (mese calde pe zborurile mai lungi, inclusiv pe ruta Bucuresti - Paris) pentru clasele Economy si Business.

Toate schimbarile includ si zborul Bucuresti - Paris, un zbor de 3 ore si 10 minute care, incepand cu luna aprilie 2015, va avea si meniu cald inclus, atat la clasa Economy, cat si la clasa Business.

Noile scaune vor fi montate in 24 de aeronave Airbus A319 in prima jumatate a acestui an si in 25 de aeronave Airbus A320 in prima jumatate a anului 2016. In total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele.

Air France a anuntat, totodata, ca introduce un nou tarif, "Economy Flex", pentru cei care calatoresc in interes de afaceri si care reprezinta aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier. Tariful include mai multe beneficii exclusive si se adreseaza in principal calatorilor business care zboara in cabina Economy.

Biletele pentru acest segment sunt rambursabile si pot fi modificate gratuit in aceeasi clasa de rezervare, transportul unui bagaj de cala cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit, iar in cabina sunt permise un bagaj si un accesoriu (geanta, laptop, aparat foto) cu o greutate totala de 12 kilograme. Pasagerii vor avea acces la serviciul SkyPriority, care ofera prioritate la check-in, imbarcare si recuperarea bagajului si vor beneficia de un loc garantat in partea din fata a cabinei Economy.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave. Incepand cu anul 2004, Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2014, Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.