Astfel, pentru orice bilet catre destinatii intercontinentale, clientii primesc o reducere de 55 de euro, iar pentru biletele catre Europa reducerea este de 15 euro.

Toate reducerile sunt valabile pentru biletele achizitionate de pe site-ul www.austrian.ro. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Compania ofera, totodata, pasagerilor ce calatoresc la clasa economy posibilitatea de a alege si comanda, pe langa masa inclusa in pretul calatoriei, oricare dintre meniurile de trei feluri proaspat preparate si furnizate de DO&CO.

Pentru 15 EUR, pasagerii pot comanda si in avans un mic dejun cald, un snitzel vienez sau specialitati japoneze de pe site-ul www.austrian.com.

Pe langa toate acestea, atat pasagerii Business Class, cat si cei Economy Class primesc gustari sau mese gratuite si bauturi calde si reci.

Primul zbor Austrian Airlines spre Bucuresti a avut loc in data de 2 septembrie 1959. 55 de ani mai tarziu, compania opereaza cinci zboruri zilnice intre Bucuresti si Viena, zboruri zilnice catre Sibiu, precum si 6 zboruri saptamanale spre Iasi. Compania ofera astfel conexiunea ideala intre Romania si 130 de destinatii in 55 de tari din Europa, America de Nord, Asia si Orientul Mijlociu.

Austrian Airlines a operat, in 2013, la nivel global, 135.088 de zboruri cu 73 de aeronave. Cursele au avut o regularitate de 98.9%, in timp ce punctualitatea plecarilor a fost in jur de 88.5%.