Muncitorii lucreaza in ritmul lor, adica foarte lent. Nu se grabesc nici dupa incidentul de marti, cand o masina a luat foc in mers, cu doar cativa kilometri inainte sa ajunga la Ploiesti. Interventia a fost ingreunata de lipsa iesirilor.

Dar iata ce promiteau in urma cu o saptamana reprezentantii Ministerului Transporturilor: "Nodul de la Snagov urmeaza sa se finalizeze miercuri."

Desi trebuia sa fie gata, asa cum au promis autoritatile, iesirea spre Snagov nu este inca terminata, muncitorii monteaza balustrada, iar pe panoul informativ este lipita o folie neagra. Miercuri, o noua promisiune.

"Nodul de la Snagov se termina in seara aceasta si maine dimineata va fi deschis traficul in intregime", a anuntat Mircea Pop, director CNADNR.

A doua iesire, de la Moara Vlasiei, va fi gata cand va fi dat in folosinta si tronsonul de autostrada dintre Bucuresti si centura, adica peste 2 ani. Dar culmea, autostrada mai are cateva "portite" de iesire.

Agentii deschid portile numai pentru ambulante sau pompieri. Asa ca cei care au vrut sa le foloseasca s-au lasat pagubasi. Pe autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt cinci iesiri pentru echipajele de urgenta.