”Suntem extrem de incantati sa anuntam ca zborurile Blue Air, disponibile via blueairweb.com, pot fi acum achizitionate folosind PayPal. Blue Air este decis sa le ofere clientilor optiuni variate si comode atunci cand isi achizitioneaza biletele de avion si PayPal este in mod clar o alegere optima deoarece le ofera clientilor beneficiul unei plati online sigure”, a declarat, intr-un comunicat remis presei, Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.

Potrivit operatorului aerian, romanii sunt calatori activi, iar cele mai achizitionate rute pentru care acestia au platit cu PayPal sunt, pana acum, Stuttgart – Sibiu, Londra – Bucuresti si Roma – Bacau.

”Circa 95% dintre calatorii romani aleg liniile aeriene cu care se deplaseaza in functie de pretul biletului, 83% acorda atentie politicii privind bagajele si 76% se orienteza in functie de destinatiile oferite. Blue Air le ofera romanilor toate aceste optiuni”, a spus Matt Komorowski, director vanzari PayPal in Europa Centrala si de Est.

Directorul general al operatorului aerian Gheorghe Racaru anunta recent ca in orarul de vara din 2016 al Blue Air se vor regasi peste 23 de rute noi si sase noi destinatii cu plecare din Bucuresti, Constanta si Sibiu.

Din 29 martie, compania low-cost a lansat zborurile catre Birmingham, Glasgow, Stockholm, Lyon, Hamburg si Caselle, urmand ca din 1 iunie sa inceapa si de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Preturile biletelor de avion pornesc de la 27,99 euro/segment, iar flota Blue Air a crescut, in martie 2016, la 20 de aeronave tip Boeing 737, a mai anuntat operatorul aerian.