Astfel ca pana pe 12 noiembrie pot fi rezervate bilete de avion la doar 98 de euro pentru o calatorie dus-intors pe ruta Bucuresti-Viena pe site-ul companiei aeriene Austrian Airlines. Biletele pot fi achizitionate la acest pret daca durata de sedere incluee noaptea de sambata in Viena sau doua nopti in afara zilei de sambata. Spre comparatie, cu aceeati companie se zboara pe ruta Iasi-Viena sau Cluj-Viena la preturi chiar si de trei ori mai mari.

Si spre Milano se poate zbura la tarife reduse. De exemplu, cei care isi cumpara un bilet dus-intors pentru perioada 15 - 17 februarie platesc doar 49 de euro pentru o calatorie cu Blue Air si 71 de euro la Wizz Air.

O alta promotie este pe ruta Targu-Mures-Budapesta. Pentru perioada de calatorie 26 noiembrie-6 decembrie 2011 biletele pentru o calatorie dus-intors se vand la pretul de 39 de euro de persoana la Wizz Air.

Tot Wizz Air vinde la reduceri biletele de avion pentru calatoriile pe ruta Timisoara-Venetia. Pentru perioada de calatorie 22 ianuarie-25 ianuarie anul viitor pretul biletului este de 30 de euro de persoana.

Afla ce alte oferte propun operatorii de zbor pe www.zf.ro