Operatorul aerian vinde bilete cu 39 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru calatorii intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava, Oradea si Timisoara.

La 79 de euro pot fi achizitionate bilete pentru calatorii intre Bucuresti si Atena, Belgrad, Bruxelles, Chisinau, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena si intre Iasi - Torino si intre Sibiu si Munchen.

Tarom vinde, totodata, bilete de 99 de euro pentru calatorii intre Bucuresti si Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia si intre Iasi si Londra, Madrid, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe www.tarom.ro (si varianta mobila m.tarom.ro), dar si prin agentiile proprii si partenere Tarom.

Citeste si: Wizz Air lanseaza inca trei destinatii low-cost pentru vacantele romanilor. De la ce preturi pornesc biletele

Oferta este valabila pentru biletele rezervata pana pe 5 aprilie 2017, pentru calatorii efectuate pana in 31 martie 2018. Oferta nu este valabila pentru calatorii in perioada 14 - 18 aprilie 2017. Totodata, perioada minima de sedere la destinatie este de doua zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar perioada maxima de sedere la destinatie este de 14 zile.

Potrivit operatorului aerian, modificarea datelor de calatorie poate fi facuta doar cu plata diferentei pana la tariful disponibil si aplicabil pe noile date de calatorie, plus o penalizare de 50 euro/tranzactie. Rambursarea biletelor achizitionate nu este permisa.

Bilete vandute in promotie beneficiaza de toate celelalte facilitati oferite de Tarom: transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana.