Potrivit companiei aeriene, cursele incluse in oferta sunt cele intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Munchen, la un pret de 79 de euro (cu toate taxele incluse), intre Bucuresti si Belgrad, Bruxelles, Chisinau, Hamburg, Frankfurt, Larnaca, Londra, Sofia, Viena si intre Iasi si Munchen si intre Sibiu si Munchen, la 99 euro (toate taxele incluse).

Din promotier mai fac parte si cursele intre Bucuresti si Amsterdam, Budapesta, Salonic, Stockholm si Valencia si intre Iasi si Londra, Madrid, Tel Aviv, la 119 Euro (toate taxele incluse) si intre Bucuresti si Barcelona, Beirut, Madrid, Paris, Praga si Tel Aviv si intre Cluj si Viena -139 Euro (toate taxele incluse).

Perioada de vanzare este 16 - 26 februarie 2017, iar oferta se aplica pe curse externe directe si se supune unor termene si conditii, locurile fiind limitate.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).