Potrivit unui anunț al companiei, prețurile scad la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziționate între București și Atena, Istanbul și Roma.

Cu 119 euro, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărare bilete dus-intors pentru rutele București - Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Chișinău, Munchen, Frankfurt și Tel Aviv.

Iar biletele dus-întors pentru destinațiile București - Amman, Beirut, Stockholm, Barcelona, Londra, Nisa și Madrid costă 139 euro, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pentru biletele vândute în perioada 12 – 15 Februarie 2019, pentru călătorii effectuate în perioada 1 – 31 Martie 2019.

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar perioada maximă de şedere este de 14 zile.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom și nu sunt permise și alte reduceri.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 de euro (echivalentul monedei de plată).

Potrivit operatorului, rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă, iar locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecţionate.